Realizarea de gigapanorame

Gigapanoramele sunt imagini cu o rezolutie superioara (5-15 gigapixeli). Pentru o fotografie finala cu rezolutie foarte mare se capteaza mai multe sute de cadre. Acestea se imbina ulterior conferind fotografiei finale o rezolutie foarte mare, care se poate mari foarte mult si unde se vad si cele mai mici detalii in clar.

In general se poate aplica in orice proiect unde rezolutia fotografiei este cel mai important lucru. Ulterior din aceste gigapanorame se pot printa postere cu marimi foarte mari. Este ideala pentru evenimente de amploare, concerte si evenimente sportive cu mii de participanti (optional cu Facebook tagging), serbari religioase, pentru muzee, fotografierea picturilor si a operelor de arta in mare detaliu, sau pur si simplu pentru panorame cu tema peisaj, sau urban.

TransilvanArt utilizeaza aceasta tehnica si abordare in proiecte unde rezolutia fotografiei este cel mai important lucru. Si ca sa subliniem cat de serios ne ocupam de aceasta tehnica de fotografiere, firma noastra a realizat un record national, respectiv gigapanorama cu cea mai mare rezolutie din Romania (19.23 gigapixel).

Ultimele noastre proiecte: