Electric Castle – fotografii de la festival, ziua 4

Electric Castle – fotografii de la festival, ziua 4

#EC7, ziua 4: Superstaruri și showuri surpriză
21 iulie 2019


O nouă zi, noi experiențe ieșite din comun la Electric Castle! Aseară, două trupe, britanicii de la Bring Me The Horizon și Subcarpați au reușit să convingă atât de mulți oameni cu show-ul lor, încât scena principală a fost, din nou, locul de unde s-a propagat distracția pe tot domeniu Castelului Banffy.

Dintre cei 51.000 de oameni prezenți, ieri, în festival, unul primește titlul de „cel mai norocos”. Un tânăr fan Bring Me The Horizon rămâne cu amintirea vieții lui de la Electric Castle, pentru că a avut șansa de a cânta alături de Oli Sykes.

Extrem de bine primiți de fiecare dată de publicul de la castel, membrii Subcarpați au avut încă o dată certitudinea că au creat un adevărat fenomen în muzica românească. După o pauză de 3 ani, scena The Mill, situată în vechea moară a domeniului Banffy, s-a redeschis pentru un show secret.

Aproape 300 de tineri care s-au încumetat să… Talk to God în punctul special din festival au avut astfel acces la un show exclusiv susținut de Kruder and Dorfmeister, care au sărbătorit alături de fani 25 de ani de carieră. Entuziasmul fanilor i-a convins să ofere un show suplimentar și în Hideout, în aceeași noapte.

A cincea zi și ultima a ediției Electric Castle cu numărul 7 aduce noi nume mari pe Main Stage –30 Seconds to Mars, trupa mai mult decât carismaticilor frați Leto. Înainte de show, cei mai dedicați fani ai trupei – veniți chiar și din Brazilia, UK, SUA sau Germania – vor avea o întâlnire exclusivistă cu membrii, chiar în backstage, în zona amenajată și rezervată doar artiștilor și celor din echipa de producție.

Noi obsesii de ascultat pe repeat? Electric Castle pariază pe Viagra Boys, o trupă post- punk fondată acum patru ani în Stockholm, găzduită de Hangar.Tot în această seară, Metric și Tokimonsta, o artistă cu o poveste de viață demnă de un film și totodată singura DJ de origine asiatică nominalizată la un Grammy vor putea fi văzuți live la Electric Castle.

Ultima zi, ultima șansă pentru a explora cele 30 de hectare de festival și a (re)trăi experiențele preferate ale tuturor celor care au petrecut măcar o zi în festival: selfie-uri cu literele volumetrice luminoase, un concert neașteptat pe scena Hideout, New Media Castle sau, de ce nu, o tură pe patinoar la 30 de grade.

Fotografiile au fost realizate in cadrul concertelor: BRING ME THE HORIZON, FOR THE WICKED, KRONOS QUARTET, NILS FRAHM, SUBCARPAȚI, LOREDANA, WHILE SHE SLEPS