Dream Theater live in Cluj

Dream Theater live in Cluj

Dream Theater va concerta în premieră în Ardeal

Dream Theater celebrează 25 de ani de “Images and Words”, cel mai de succes album al trupei, în inima Transilvaniei

Dupa îndelungi așteptări, una dintre cele mai îndrăgite formații americane, Dream Theater, vine pentru prima dată în inima Ardealului, la Cluj Napoca, urmând să pună în scenă un show extraordinar pe 19 mai, în aer liber, pe platforma Sălii Polivalente.

Profita de pachetele aniversare de bilete early bird, concepute cu dedicație pentru fanii Dream Theater.

PLATINUM DREAM TICKETS – primele 1000 de bilete

– acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei
– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.
– 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți

GOLDEN DREAM TICKETS – următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets.
– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.

– 10 pachete VIP prin tragere la sorți

Tragerea la sorți pentru pachetele VIP se va realiza live. Mai multe informatii vor fi comunicate în curând.

Ocazia cu care Dream Theater va vizita Transilvania este una cu totul și cu totul specială. Trupa celebrează un sfert de secol de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistentă în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor.

Așa că pregătiți-vă să pășiți într-o călătorie experimentală, intensă, captivantă, printre imaginile și cuvintele definitorii ale universului Dream Theater. Veți face parte dintr-un show total, cu o producție impresionantă care va stimula toate simțurile.

Este singura ocazie, poate, în care fanii vor putea asculta în intregime celebrul album “Images and Words”, lansat în 1992 și distins cu discul de aur de către RIAA. Totodată, setlistul va cuprinde și o selecție de piese extrase din vastul și aclamatul catalog Dream Theater, preferate de fani.

Cu o tradiție de aproape 3 decenii, Dream Theater a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de “trupă cult”.

Consistența muzicală și virtuozitatea demonstrată cu fiecare apariție live se datorează legăturii trainice dintre 5 artiști, multi-laureați de numeroase reviste de specialitate și de critici: John Petrecci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini.

Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul “Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului. Conform unui critic, “ei reușesc să își stabilească anumite standarde și tot ei le și depășesc”. “Images and Words” reunește multe piese devenite legendare deja, pe lângă ante menționata “Pull Me Under”, numărându-se și “Leaning to Live”, “Another Day” sau “Metropolis – Part I: “The Miracle and the Sleeper”.

Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor sau cei care și le-au preschimbat în bilete “Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile menționate mai sus, corespunzătoare pachetului “Platinum Dream Tickets”.
Atenție – Acest lucru este valabil doar în cazul biletelor cumpărate, nu și în cazul invitațiilor.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai și la 250 de lei în ziua concertului.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

 

Sursa: pagina FB a Phoenix Entertainment