Gigapanorama de 6.46 gigapixeli realizata la Sumuleu Ciuc

Gigapanorama de 6.46 gigapixeli realizata la Sumuleu Ciuc

 

 

Gigapanorama de 6.46 gigapixeli realizata la Sumuleu Ciuc

Ultimul nostru proiect foto a fost realizat pentru platforma online a ziarului Új Magyar Szó. Pentru acesta, in 7 iunie, ne-am deplasat in Sumuleu Ciuc, unde a avut loc o serbarea catolica, un pelerinaj organizat cu ocazia rusaliilor. Serbarea care se organizeaza anual din 1567 a adunat mai multe sute de mii de credinciosi, pe care am incercat sa-i surprindem intr-o singura imagine. Pentru acest lucru am realizat mai multe sute de cadre, pe care ulterior le-am imbinat intr-o singura imagine, mare de 6.46 de gigapixeli. Datorita numarului foarte mare de poze si incercarii noastre de a surprinde intreaga multime prezenta la eveniment, in prim plan apar cateva erori de imbinare, care din pacate nu puteau fi corectate.

Pentru o vizualizare optima, va recomandam varianta full screen si marirea treptata a gigapanoramei. Dupa fiecare marire asteptati cca. 10 secunde ca sa se incarce, si sa se faca clara respectiva portiune din imagine.

Daca ati participat la eveniment si va regasiti printre sutele de mii de pesoane, prin optiunea de Facebook Tag, va puteti marca (taggui) pe fotografie.

Gigapanorama a fost realizata de firma TransilvanArt SRL din Cluj.

Gigapanorama poate fi vizualizata la linkul de mai jos:

http://www.maszol.ro/index.php/keresd-meg-magad-a-csiksomlyoi-nyeregben