Festivalul Peninsula – ziua III

Festivalul Peninsula – ziua III

In cea de-a treia zi a festivalului, concertele pe care le-am urmarit au fost:

Ska-P – capul de afis al serii pe scena principala, formatia spaniola a sustinut unul dintre cele mai active concerte ale festivalului. Publicul a fost imediat prins in mrejele ritmurilor alerte si cheful s-a incins. Inainte de urcarea pe scena cu vreo doua ore, spre surpriza foarte placuta a tuturor, doi dintre membrii formatiei au iesit din zona VIP si au facut un tur al festivalului. Foarte deschizi si zambitori, i-au intampinat cu caldura pe fani si au pregatit, astfel, buna dispozitie a fanilor inca inainte de spectacol.

Marky Ramone’s Blitzkrieg – a sustinut un spectacol pe care, probabil, majoritatea il vor retine datorita foarte rapidelor treceri intre melodii, punctate invariabil de “One, Two, Three, Four!”. Desi concertul a fost relativ scurt, a fost o introducere buna pentru Ska-P.

N.O.H.A – un concert suprinzator de bun, la care s-a dansat foarte mult. Din public, multe persoane au confirmat ca formatia a fost surpriza placuta a serii.KUMM – au cantat in fata unui public nu prea numeros. Ne bucuram totusi ca Clujul a avut o foarte buna reprezentare in randul trupelor invitate, KUMM fiind deja o formatie confirmata pe plan local.

Ada Milea – cu mare placere i-am urmarit intregul spectacol, in care calitatile ei teatrale sunt perfect imbinate cu stilul de muzica abordat. Ne-a incantat cu mai multe melodii de pe albumul Alcool (cu versuri de Ion Muresan), cantate impreuna cu Bobo Burlacianu de la Fara Zahar. A doua parte a spectacolului, construit cu melodii “mai dure” si pentru care au mai urcat pe scena si Anca Hanu si Cristi Rigman, a antrenat intregul public. Bis-ul, cerut cu hotarare de public, a fost limitat doar datorita expirarii timpului alocat…

00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30