Declansam Povesti

Declansam Povesti

6-9 iunie, 2013, Brasov – Declansam Povesti – Workshop de fotografie de calatorie.

In perioada 6-9 iunie, 2013 am avut onoarea de a participa – ca si castigator la un concurs foto – la evenimentul intitulat “Declansam Povesti”, in Brasov. Prima tabara dedicata fotografiei de calatorie pentru bloggeri de travel a fost organizata de Explore Travel, a avut ca si trainer pe domnul Mihai Moiceanu de la Phototour si a avut pe lista sponsorilor pe Ana Hotels din Poiana Brasov, Bistro de l’Arte din Brasov si Pensiunea Casa Boiereasca din Pestera. Printre parteneri s-a numarat firma Nikon, care a venit cu o gama larga de aparate de foto si obiective pentru testat.

Pe aceasta cale vreau sa multumesc organizatorilor, sponzorilor si partenerilor pentru cele 4 zile minunate si pentru workshopul foto foarte util.

Mai jos puteti vizualiza o panorama sferica realizata in Pensiunea Casa Boiereasca din Pestera, cu bloggerii si fotografii participanti la acest workshop. Va recomand optiunea full screen.

Dupa incarcarea panoramei, daca treceti cu cursorul peste o persoana, veti putea accesa detalii despre respectivul participant – inclusiv blogul pe care il mentine.

Vizualizati panorama sferica aici: