Gigapanorama cu cea mai mare rezolutie realizata la un eveniment sportiv din Romania

Gigapanorama cu cea mai mare rezolutie realizata la un eveniment sportiv din Romania

17 aprilie 2014, client: Pro TV

In cadrul ultimului nostru proiect foto, am avut ca si client pe trustul media Pro TV, pentru care am realizat o gigapanorama in timpul semifinalei dintre Dinamo si Steaua Bucuresti (14.04.2014) in Arena Nationala din Bucuresti. Panoramarea a durat pe intreg parcursul meciului, au fost realizate 400 de fotografii individuale care ulterior au fost imbinate, rezultand astfel o gigapanorama cu o rezolutie de 8.04 gigapixeli.

Fotografiile au fost realizate cu un Nikon D800 cu un obiectiv AF-S Nikkor 70-200 mm f/2.8G ED VRII. Aparatura foto a fost asigurata de partenerii nostri de la Nikon (www.nikonisti.ro), fiind astfel a treia colaborare de succes cu ei.

Dupa deschiderea gigapanoramei, mariti imaginea, dar cu un pic rabdare, pana imaginea se face clara. Daca va gasiti printre cei aproape 40.000 de suporteri, prin optiunea de tagging puteti sa va idenficati prin logare prin Facebook. Vizionare placuta!

Gigapanorama poate fi vizualizata pe site-ul sport.ro, aici: http://www.sport.ro/stiri/exclusiv-prima-gigapanorama-la-un-meci-din-romania-ai-fost-la-dinamo-steaua-ia-ti-fotografia-de-la-meci.html.

Imagini de la realizarea gigapanoramei:

Time lapse cu umplerea stadionului:

Procesul de fotografiere:

news51_2 news51_4

news51_7 news51_5

news51_0