Panorame sferice realizate la concertul Ruzsa Magdi – Presser Gabor

Panorame sferice realizate la concertul Ruzsa Magdi – Presser Gabor

Sambata, 18 august, 20.00 – Piata Unirii

Eveniment organizat in cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj

La a treia editie a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, orasul a avut din nou ca oaspete pe cel mai cunoscut intepret de muzica usoara din ultimii ani al Ungariei, Ruzsa Magdi. Clujenii au avut parte de un concert deosebit: populara artista originara din Voivodina a urcat pe scena cu un artist cel putin la fel de celebru, Presser Gabor.

Magdi, posesoarea unei voci distinctive, este revelatia editiei din 2005 a concursului pentru descoperirea de talente Megasztar, pe care l-a si castigat in 2006. Interpreta s-a intalnit pentru prima data cu legenda vie a rockului maghiar in cadrul concursului mentionat. De atunci a avut mai multe colaborari cu Presser, care a si compus mai multe melodii pentru Ruzsa Magdi. Muzicianul, membru determinant al formatiei Omega si fondator al formatiei LGT (Locomotiv GT) a avut cuvinte de lauda la adresa tinerei artiste. A fost pentru prima data cand cei doi au evoluat impreuna in Cluj, pe scena mare din Piata Unirii.

TransilvanArt a realizat o serie de fotografii pe care ulterior le-a combinat in 2 panorame sferice, una la inceputul concertului, si una dupa lasarea serii.

Informatiile de text au fost preluate de pe site-ul organizatorilor, pe care vi-l recomandam pentru mai multe detalii referitoare la eveniment: http://www.magyarnapok.ro/index.php/ro.

Panoramele se pot roti, mari, iar pentru o vizionare cat mai buna va recomandam varianta full screen.  Una dintre panorame poate fi vizualizata online aici.